VERHUUR GELUID


Ben je op zoek naar een geluidsinstallatie  en/of Pioneer DJ set voor je feest of event? Dan kan je bij ons complete en kwalitatieve luidspreker en DJ-set huren. Alle materialen zijn ook los te huur.

Het is mogelijk om via de geluidsinstallatie's muziek af te spelen vanaf een smartphone, laptop, tablet, DJ-booth,.... Zo kan je ook je favoriete playlist afspelen van Spotify, iTunes,... wij zorgen voor aangepast  materiaal en kabels. Al onze boxen zijn actieve speakers. Dit wil zeggen dat ze beschikken over ingebouwde versterkers, dit maakt dat ze snel te plaatsen zijn, just plug & play. Je hebt de keuze of  je enkel 2 fullrange klankkasten neemt voor de kleinere party's of een klankset met een of meerdere subwoofers voor een nog voller en dieper geluid. Neem gerust ook eens een kijkje bij de party pakketten.​​​​​​ Of voeg zelf de belichting aan de muziekinstallatie toe

We adviseren je graag welke geluidsset er het beste geschikt is voor jullie event. De grote, de akoestiek van de zaal en het aantal personen die aanwezig zullen zijn spelen hierin een belangrijke rol.


Om te reserveren neem contact met ons op via email of op 0474/91.30.30. Indien gewenst kunt u steeds beroep op ons doen voor het plaatsen en leveren van de gehuurde materialen. De huurprijzen zijn per dag en bij afhaling, voor langere periodes zijn er speciale tarieven. Ook grotere geluidsinstallaties behoren tot de mogelijkheid. 


Geluidsversterking

​​​​​​​

Geluidsset huren Oostende

Mackie Thump 15a actieve speaker


​​​​​​​Mackie Thump 15a is een krachtige fullrange speaker van 15" met 650 watt RMS (1300 watt) vermogen aan boord. De speaker kan ook als monitor gebruikt worden.In verschillende mode te gebruiken zoals music,monitor, speak en bass. Wordt geleverd inclusief kabels en statieven.​​​​​​​


-Stukprijs: € 25/dag​​​​​​​

-Set van 2: € 50/dag

​​​​​​​

Luidsprekers huren Oostende

Mackie Thump set ( 2 x top + 1 x sub)


2 x Mackie Thump 15a top en Mackie Thump 18s subwoofer. Deze set is in totaal 1900 watt RMS (3800watt). Wordt geleverd inclusief statieven en kabels.-Setprijs: € 75/dag​​​​​​​


Boxen huren Oostende

Mackie Thump set ( 2 x top + 2 x sub) 


2 x Mackie Thump 15a en 2 x Mackie Thump 18s. Deze set is in totaal 2500 watt RMS (5000 watt). Wordt geleverd met tussenpalen en kabels.


-Setprijs: € 115/dag


luidsprekers huren Oostende

DAP Clubmate II


DAP Clubmate II geluidset. Een set kan single gebruikt worden (2 tops + 1sub) of een dubbele set dan gebruik je één set voor links en één voor rechts (4 tops + 2 subs), bij deze combinatie staan de toppen per 2 op een statief. Per set heb je een vermogen van 700watt RMS (1400 watt). Deze set is actief, de versterker is ingebouwd in de sub. Het is een compact geluidsysteem die een grote geluidsdruk en een stevige bass produceert.                  


-Setprijs: € 50/dag

-Dubbele set: € 95/dag​​


Subwoofer

Subwoofer


Verschillende merken subwoofers Dap, Mackie,...


-Stukprijs: € 35/dagMicrofoon en hoofdtelefoon

​​​​​​​​​​​​​​
draadloze microfoon Shure SM 58

MICROFOON
-Microfoon Shure SM 58 met kabel: € 5/dag

-Draadloze microfoon Shure SM 58 met BLX-ontvanger: € 30/dag​​​​​​​

-Stukprijs hoofdtelefoon Technics: € 5/dag

-Stukprijs microfoonstandaard: € 5/dag​​​​​​​

Fiesta  music geluidsset